INICI

SUMILLERS

HISTORIA DEL VINO

FORMAS DE ALMACENAR VINO

NOTICIES ENOLEGS
18/05/2009

Els Cellers de Torres a Internet


Prop de Pacs de Penedès, a tocar de les caves d'envelliment de Bodegas Torres, hem creat unes instal·lacions d'elaboració modernes, obertes al cel i sense murs que les limitin.

Un equip humà de tècnics i persones encarregades de tractar amb la màxima cura el raïm des de l'entrada a la planta fins a l'ampolla, vigila tant el dia a dia com la contínua tasca d'investigació en tots els racons del celler.

Optem per l'enologia moderna. Treballem amb mètodes d'elaboració del vi nets: el fred, el filtratge, la decantació, les remogudes... han desterrat els procediments antics.

A les tremuges de recepció, situades en el nivell superior, arriba la verema. Sistemes de control moderns i precisos, electrònics i informatitzats, permeten la immediata identificació de la qualitat i la maduresa dels raïms.

Els vins fermenten en dipòsits, uns recipients resplendents dotats d'alta tecnologia, en els quals uns sistemes de refrigeració moderns asseguren que els mostos fermentin a la temperatura adequada, per tal de preservar-ne les delicades aromes naturals.

L'envelliment dels vins Torres es porta a terme a les caves de la firma. Dos quilòmetres de fosques i fresques galeries subterrànies que allotgen més de vint mil bótes de roure.

Per a l'envelliment d'aquests grans vins fem servir bótes de roure, moltes de les quals es renoven cada any; això suposa una gran inversió, però és determinant per a la millora de la qualitat.

Una vegada completat l'envelliment en fusta, els vins maduren en ampolla a les nostres tranquil·les caves subterrànies.

 

Més informació:

Bodega Torres
Comunicació Torres
Telf. 34 93 8177400
prensa@torres.es
www.torres.es

Art i Vi
Noticia "Art i Vi" a Salas de Arte Ltd.
info@salasdearte.org
www.salasdearte.org

 

© Enolegs Ltd. - J. BarberÓ, Sumillers.info, 9 d┤agost de 2009 13:37:00

 © Copyfreedom 2009 Enolegs.com