Inici

Sumillers

Historia del Vino

Formas de almacenar vino

NOTICIES ENOLEGS
19/05/2010

L'Enologia catalana celebra la Nit Anual 2010

ICSURO

L’Associació Catalana d’Enòlegs vol compartir amb enòlegs i representants de tots els àmbits relacionats amb la vitivinicultura la Nit de l’Enologia. Un acte per reconèixer la professionalitat i el talent dels enòlegs i de premiar-ne als més distingits. També es reconeixerà al periodista que ha destacat per la seva tasca de promoció de l’enologia, el món del vi i del seu entorn.

L’Associació Catalana d’Enòlegs vol promoure entre especialistes, prescriptors i consumidors en general que la intervenció de l’enòleg és decisiva en l’elaboració de les característiques que donen personalitat i qualitat sensorial a un producte vinícola, col·locant així a l’enòleg al lloc que li correspon.

La millor manera d’aconseguir-ho és començar fent un reconeixement públic d’aquells membres del col·lectiu que s’han distingit per la seva excel·lència en diferents vessants de la professió.

La Nit de l’Enologia d’aquest 2010 es centrarà en quatre categories, els nominats son: • L’enòleg amb la millor trajectòria professional Josep Bujan Fernàndez Antoni Coca Fitó Marcel Sabaté Coca • L’enòleg que ha realitzat el projecte d’investigació o la proposta més innovadora, que ha sabut sorprendre i afegir talent i valor al món del vi. Josep Queralt Galimany Jaume Gramona Martí Matias Llobet Vallvé • L’enòleg amb més carisma i/o empenta enològica Josep Lluís Pérez Verdú Emili Esteve Puntí Pedro Muñoz Gomez • L’enòleg sènior 2010. El reconeixement a un professional, amb més de 25 anys en la professió. La junta de l’Associació Catalana d’Enòlegs triarà la persona que mereix aquest premi. Els guardons es lliuraran al llarg d’una vetllada enològica en la qual els assistents compartiran taula i copes. Podrem viure en directe les emocions de la proclamació dels guanyadors i conèixer i degustar els secrets sensorials de les seves creacions més destacades, explicades pels enòlegs protagonistes.

Persona de contacte: Roser
enoace@teleline.es
Telèfon: 938912550
www.acenologia.com


Associació Catalana d'Enòlegs
Pol. Domenys II, Pl. Àgora nº 1
08720 Vilafranca del Penedès

www.enolegs.cat

 

Anuncis Enolegs
www.sumillers.info
www.moblecatala.com
www.salasdearte.org

 

© Enolegs.com

Sponsors Enolegs© Copyfreedom 2010 Enolegs.com